Voluntarii Fondului „Vernisy Jivîm” (Întoarce-te în viață) au postat pe Facebook o înregistrare video cu distrugerea preventiva a unor ținte care reprezintă potențial pericol pentru personalul militar și civili în apropierea liniei de demarcație din Donbas.

În comentariul la postare se spune: „Așa s-a întâmplat cu acest avanpost inamic, dupa ce recunoasterea aeriana a observat un transport și descărcarea de catre inamic de mortiere 120 mm și desfășurarea a două dintre acestea. Înainte de atac, întregul personal al teroriștilor s-a adunat în interiorul fortificatiei pentru discutarea planului, pe care nu au mai reusit sa-l puna in aplicare“.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (3 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Related Posts

8 Responses to VIDEO. Armata Ucrainei distruge un avanpost al separatiștilor din Donbas

 1. Marian spune:

  Romania trebuia sa faca presiune mare pe ucraina pentru teritoriile ocupate impreuna cu rusia!Ucraina=rusia limba, port,tupeu etc.

  • Clau spune:

   MarLane…MarLane…logica de bolshevic
   1 Romania + rUsia sa faca presiuni asupra Ucrainei
   2 Ucraina=rusia
   ???? = Romania + rUsia sa faca presiuni asupra rusiei?
   Si de ce sa faca presiuni Romania asupra Ucrainei? Ca daca Ucraina intra in UE si/sau NATO implicit va respecta valorile democratiei occidentale si atunci si romanii din Ucraina vor redeveni oameni LIBERI! Vor putea sa-si pastreze cultura,valorile, scolile, vor putea circula, sa faca afaceri in toata EUROPA UNITA. Noi trebuie sa convingem Ucraina ca locul ei e in EUROPA UNITA si atunci nu e nevoie de modificari ale granitelor. In schimb daca voi godacii v-ati cara opincile si shorikul jegos din Basarabia si romanii de acolo s-ar putea integra in EUROPA UNITA si LIBERA si zau ca ar fi tare frumos! Nu mai bine discutam cum putem sa facem ca Romania + Ucraina sa faca presiuni asupra rUsiei sa-si mute godacii inapoi in cotetz ca infesteaza pamanturile vecinilor???

  • bogdan spune:

   Porcaneee ! Aici era vorba de porcii tai prajiti ! Nu de tapmeniile tale ! Ai gresit postarea !

 2. Basarabia e Romania spune:

  Godacii se vaneaza intre ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top