bobokulovaFiul bonei-călău, suspecta de uciderea brutala a copilului de 4 ani din Moscova, a fost arestat în Uzbekistan, a declarat Bahretin Turaev, tatal femeii. De asemenea, el a confirmat că fiica sa a fost tratată într-un spital de psihiatrie, si si-a cerut scuze pentru ea. Între timp, pe Internet a aparut un fragment necunoscut al interogatoriului femeii, în care aceasta a recunoscut faptul că a ucis copilul ca razbunare pentru bombardamentele ruse din Siria.

Turaev a spus că fiul Giulcherei Bobokulova, in varsta de 19 ani, a fost arestat luni seara. El s-a intors de la Moscova in luna noiembrie. „A fost arestat luni seara, l-au dus undeva, noi nu știm unde este și ce s-a întâmplat cu el, noua nu ne spun nimic”, – a spus tatal asasinei.

El a spus că Bobokulova a fost tratata în 2002, după ce a început sa auda voci in capul sau.

Turaev a mai spus că fiica sa nu obisnuia sa mearga la moschee, nu purta hijab, și niciodata nu a citit Coranul. În plus, femeia nu a avut anterior experiență ca bona.

„Am o familie mare, am șase fiice, 19 nepoți și un strănepot, și suntem îngroziți de ceea ce a făcut! Iertati-o, iertați-ne, dacă acest lucru poate fi iertat. Copiii plâng, mama s-a îmbolnăvit. Nu am vrut, și nici fiica mea nu a vrut ca acest lucru să se întâmple „, – a spus Turaev.

Miercuri, în rețea a apărut un fragment din timpul interogatoriului lui Bobokulova, in care ea a explicat uciderea fetei ca razbunare pentru bombardamentele ruse în Siria. La început, femeia a spus că s-a răzbunat pe cei care au „vărsat sânge”. Când a fost întrebata la cine se refera, femeia a spus ca este vorba despre Putin, care „bombardeaza cu avioanele”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to VIDEO. Bona-călău a declarat că s-a răzbunat pe cel care ”varsă sânge” – Putin

  1. Clau spune:

    femeia e bolnava…crima este actul unei persoane instabile psihic si totusi uite cum se foloseste propaganda de la kremlin sa mai ridice un pic ratingul putinalaului…ca mai ca mi se face mila de putinalau, este atacat din toate partile… si cum incearca el sa ne dea si noua din „democratia dirijata”, din „minciunile necesare”,…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top