Unul dintre domeniile în care, aparent, președinții rus si american au reușit să găsească limbă comună este Orientul Mijlociu. Cel puțin, Vladimir Putin a spus că Rusia este pregătită să sprijine poziția Statelor Unite cu privire la chestiunea Inaltimilor Golan pentru a asigura securitatea Israelului.

Ambii președinți au vorbit despre cooperarea de succes în Siria, atât în ​​domeniul militar, cât și în cel umanitar. În special, Putin a spus că armata rusă și americană „au stabilit legături” și au reușit să evite ciocnirile la sol și în aer. Președintele rus și-a exprimat, de asemenea, disponibilitatea de a contribui la rezolvarea crizei migrației, creând condiții pentru întoarcerea refugiaților sirieni în casele lor.

Insa, atunci când jurnalistul „Russia Today” (RT) a întrebat de ce parte se afla mingea în problema siriană, exact ca in reclamele tv le detergentii de rufe (care apar din afara contextului), Vladimir Putin a scos pe neașteptate o minge de fotbal si i-a facut-o cadou lui Donald Trump.

Transmițându-i mingea, Putin a spus ca, de acum încolo, în problema siriana mingea se afla in terenul SUA, mai ales că Statele Unite vor trebui să găzduiască Cupa Mondială 2026″, a declarat Putin.

 

Trump a confirmat că Statele Unite, într-adevăr, în 2026, vor găzdui împreuna cu Canada și Mexic Cupa Mondială și și-a exprimat speranța că se va ”face o treabă bună”.

Trump a declarat apoi ca mingea o va face cadou fiului său. El a aruncat-o soției sale, Melania, care stătea în primul rând, dar balonul nu a ajuns la ea. Abia câteva secunde mai târziu, mingea a fost ridicată și predată primei doamne a Statelor Unite.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

7 Responses to VIDEO. Înscenare RT-Kremlin la conferința comună a lui Putin și Trump?

 1. bogdan spune:

  Carsteoooo ! Numai cand USA inrosea c u r u l URSS nu au zburat rachetele godace ! Voi Porcii nu stiti decat de ciomag firea-ti ai dreaku de specie inapoiata ! USA v-a destramat URSS tot USA va destrama si Sandramaua numita Federatie !

 2. bogdan spune:

  Doi dementi !

 3. ANTIPUTIN spune:

  Tradare, tradare, tradare !
  Trump tradeaza toata lumea (inca) libera !

  • carstea spune:

   Hai ma! vrei sa zbarnie rachetele pe cer !? Mai consulta si un doctor…

   • bogdan spune:

    Carsteoooo ! Numai cand USA inrosea curul URSS nu au zburat rachetele godace ! Voi Porcii nu stiti decat de ciomag firea-ti ai dreau de specie inapoiata ! USA v-a destramat URSS tot USA va destrama si Sandramaua numita Federatie !

   • bogdan spune:

    Carsteoooo ! Numai cand USA inrosea c u r u l URSS nu au zburat rachetele godace ! Voi Porcii nu stiti decat de ciomag firea-ti ai dreaku de specie inapoiata ! USA v-a destramat URSS tot USA va destrama si Sandramaua numita Federatie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top