sediul FSBÎn Piața Lubyanka din Moscova, de ziua FSB a fost organizata actiunea „La mulţi ani de ziua KGB, bastarzilor!”.

Un grup de activiști a venit in piata, langa cladirea sediului FSB din Moscova, desfasurand un banner pe care scria „Libertate lui Pavlensky, Buchenkov și Dadin!”

Potrivit Tsenzor.NET, acțiunea a durat mai puțin de un minut. Angajații poliției ruse aproape instantaneu i-au reținut pe cei șapte protestatari.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

27 Responses to VIDEO.”La mulţi ani de ziua KGB, bastarzilor!”- În Piața Lubianka din Moscova, activiștii au încercat să „felicite” FSB-ul

 1. yehudy spune:

  draga ivan, deja se anunta oficial in rusia ca salariile vor intarzia cu lunile, iar bugetarii sunt sfatuiti sa ia credite de la banca in contul salariilor pe care rusia le va plati la un moment dat (sau nu le vca mai plati) 🙂
  draga ivan, rusia mai intai va da faliment, apoi se va dezintegra datorita anexarii crimeeii si coruptiei regimului putin 🙂
  draga ivan, rusia se va dezintegra dupa modelul urss-ului 🙂

  draga ivan, in 2016 petrolul va scadea sub 27 de dolari barilul 🙂

 2. alex spune:

  Anunt de ultima ora pentru trolii antiRusia:FUNDatia Soros tocmai le da o veste trista trolilor.Datorita calitatii tot mai proaste a comentariilor lasate pe forumuri de catre trolii antiRusia,FUNDatia Soros a anuntat diminuarea platilor.Asa ca in loc de 5 centi pe mesaj antiRusia vor primi doar 3 centi.Vestea buna pentru trolii antiRusia este ca in continuare pot manca kkt in mod gratuit la sediul FUNDatiei Soros.

  • yehudy spune:

   draga ivan, rusia mai intai va da faliment, apoi se va dezintegra datorita anexarii crimeeii si coruptiei regimului putin 🙂
   draga ivan, rusia se va dezintegra dupa modelul urss-ului 🙂

   draga ivan, in 2016 petrolul va scadea sub 27 de dolari barilul 🙂

  • alex spune:

   Cine crede ca Soros este antirus are miopie politica.

 3. ANTIPUTIN spune:

  Ortodocsii rusi cred ca Lubianka comunica, direct, cu iadul. KGB istii au, cateodata, aspect de om, in realitate sunt draci, ce sunt vomitati continuu de gura imputita a infernului.
  PUTIN e asistentul prim al Satanei si participa la ritualuri sataniste in adapostul antiatomic al Kremlinului.
  La Multi Ani, KGB cu seful vostru suprem, in IAD !

 4. Radu spune:

  Ute cum trolii bolsevici o dau la intors folosind lupta lor impotriva nazismului doar atunci cand le convine, dupa metode demne de fostul KGB. Lupta impotriva nazismului au dus-o „doar” rusii, cand o fac ceilalti, devin brusc vinovati.

 5. Catun spune:

  Trolii incearca sa abata de la subiectul real al topicului.

  In fine subiectul deschis de papusa alex s-ar transa daca ar zice si cati au asasinat „aliatii” rusi. Americanii au bombardat pentru ca in lunile acelea Romania era aliata lui Hitler, dar cine sunt autorii morali ai razboiului in care ne-au bagat pe toti, nu Stalin si Hitler?

 6. alex spune:

  3000 de morti dupa bombardarea Bucurestiului de catre americani
  In raidul american asupra Bucurestiului din 4 aprilie 1944 au fost ucisi 3.000 de civili. Bombele au lovit obiective civile si au distrus complet Gara de Nord, in care se aflau trenuri cu refugiati din Basarabia.
  Oficial, obiectivul bombardamentului a fost Gara de Nord pentru a intrerupe transporturile militare spre front. In practica, in cele doua ore de bombardament au fost lovite numeroase obiective civile. Peste 300 de bombardiere B-17 (Flying Fortress) si B-24 (Liberator) decolasera de la baze din Italia si au intrat in Romania pe la Turnu Severin si au ajuns in Bucuresti prin Targoviste si Snagov.

  Au fost lovite în special cartierele de vest si nord-vest ale orasului – Cotrocenii, Grivita, Steaua – si în primul rînd regiunea Garii de Nord, unde s-a întrebuintat sistemul “covorului” de bombe. Au cazut bombe si în Calea Victoriei asupra Hotelului “Splendid” si a “Parc-Hotelului” de alaturi, unde îsi avea sediul misiunea militara germana, ambele hoteluri fiind complet distruse si o mare parte a locatarilor lor ucisi. Bombe au cazut si pe Calea Grivitei, Plevnei, Bd.Titulescu, Dinicu Golescu, soseaua Orhideelor, cartierele Giulesti si Crangasi, Bd Ghencea, Alexandriei. Cel putin un adapost antiaerian a fost lovit in plin, cei dinauntru fiind ucisi.

  Oficial, bombardarea zonelor civile a fost pusa pe seama vantului, care ar fi imprastiat bombele. Nu trebuie uitat, insa, ca Sir Arthur Harris, comandantul Royal Air Force dezvoltase doctrina “covoarelor de bombe” prin care se urmarea lovirea tintelor si populatiei civile cu scopul de a demoraliza atat populatia cat si soldatii de pe front.
  Marturii

  Pe calea Giulesti erau corpuri sfârtecate cu organele interne si intestinele atârnând în copaci, bãlti de sânge si cadavre carbonizate, iar pe calea Grivitei, un cal de la o trãsurã fusese proiectat la etajul unui bloc ruinat. Au fost distruse multe case vechi si blocuri, oamenii care nu au mai încãput în adãposturi s-au ascuns în subsoluri, multi fiind striviti între dãrâmãturi sau asfixiati.
  Sotia lui George Enescu

  Maria (Maruca) Cantacuzino-Enescu si George Enescu erau in casa de pe Calea Victoriei. Sotia lui Enescu isi va aminti:

  „Pe cerul senin de primăvară, huruit , salve de artilerie neaşteptate, explozii care ne smulg uşile din balamale, detonări formidabile făcând ţăndări geamurile în locul în care George Enescu îşi compunea cvartetul în mi bemol major. Alt cutremur, provocat de această dată de nebunia ucigătoare a oamenilor, răstoarnă şi dărâmă peste tot în jurul nostru casele peste locatarii lor, porumbeii zboară înnebuniţi în strălucirea metalică a rachetelor luminoase. Ultimul răcnet al geniului tehnic al secolului… progresele civilizaţiei ! Care întunecă albastrul cerului, acoperă soarele. […]

  La cincizeci de metri distanţă, ardeau oamenii pe acoperiş, unde se refugiaseră văzând că imobilul – hotelul Splendid, cu douăzeci de etaje – ia foc, fără putinţă de scăpare; maşini în flăcări, cu şoferul mort la volan, cu ocupanţii maşinii calcinaţi în adâncul ei, trecând în zigzag cu o viteză nebună, prin faţa porţii noastre, zdrobindu-se la prima cotitură a străzii; trecătorii fugeau fără ţintă, unde să se ducă? Făcuţi fărâme sub ochii noştri, de explozii ce îşi accelerau ritmul din minut în minut, zgâlţânau din temelii casa […]

  prin telefonul dat de o prietenă, am aflat că familia George Florescu, rude apropiate ale mele, care ne erau foarte dragi, erau îngropaţi de vii în pivniţă, sub dărâmăturile casei lor cu trei etaje, din care nici un zid, nici măcar scheletul, nu rămăsese în picioare, se străduiau cu disperare să le scoată cadavrele de acolo, sau pe cei ce mai trăiau încă, poate. Când, pe la sfârşitul celei de a doua zile, cu mare greutate, familia cumnatului meu Nicolae a fost scoasă de acolo, una dintre cele patru fete, un înger de şaptesprezece ani, blondă ca o zână, murise, după o agonie ce a durat cât ziua precedentă, horcăind sub cărămizile şi mortarul ce o striveau, cu mama ei la câţiva metri, şi ea imobilizată, neputând face nimic pentru copila pe care o auzea gemând, deşi era, prin ce minune? nevătămată, sub o grămadă de dărâmături.”
  Prof. Ion Hudiţă:

  „am văzut pe Bulevardul Pake, aproape de Calea Moşilor, ambele trotuare pline de geamuri sparte, iar sergenţii de stradă încercând să împiedice trecerea pietonilor, de frică să nu se prăbuşească pereţii clădirilor. Am văzut casa lui Taşcă; avea toate ferestrele sparte şi un balcon dărâmat. Am ajuns acasă pe la ora trei. Ai mei observaseră de la fereastra sufrageriei, împreună cu soacră-mea, sutele de avioane care străluceau în soare. De la Calea Moşilor până la Vatra Luminoasă n-a căzut nici o bombă. Până la ora 4 am aflat la telefon dezastrul din oraş, în special cartierul Griviţa şi Gara de Nord. Pe la 5 vine Mielu Mihăiescu cu maşina să vizităm atelierele şi garajele Societăţii pentru a vedea ce stricăciuni a produs bombardamentul. În Cobălcescu, cladirea n-a suferit nimic afară de ferestre, sparte toate. La Hotel Ambasador, a căzut o bombă chiar pe trotuar, spărgând toate ferestrele faţadei, precum şi ale Centralei noastre.”
  Mihai Sebastian

  Scriitorul Mihai Sebastian, care, initial, nu a dat prea mare importanta bombardamentului, va descoperi, socat, dupa cateva zile: “am fost în cartierul Griviţa. De la Gară la Bulevardul Basarab, nici o casă – nici una – n-a scăpat neatinsă. Priveliştea e sfâşietoare. Se mai dezgroapă încă morţi, se mai aud încă vaiete de sub dărâmături. La un colţ de stradă trei femei boceau cu ţipete ascuţite, rupându-şi părul, sfâşiindu-şi hainele, un cadavru carbonizat, scos tocmai atunci de sub moloz. Plouase puţin dimineaţa şi peste toată mahalaua plutea un miros de noroi, de funingine, de lemn ars. Viziune, atroce, de coşmar. N-am mai fost în stare să trec dincolo de Basarab – şi m-am întors acasă, cu un sentiment de silă, oroare şi neputinţă.”
  Pierderi

  In bombardamentul din 4 aprilie 1944 au murit 2.942 de persoane si au fost ranite alte 2.126. Mortii au fost ingropati intr-un cimitir care va purta numele “4 aprilie” si care va fi desfiintat in anii comunismului.

  Americanii au pierdut 10 avioane.

  In Bucuresti exista doua monumente ridicate in memoria aviatorilor americani ucisi in misiunile de bombardament asupra orasului: un monument a fost realizat in 2002 in Cismigiu, iar celalalt se afla in Parcul Kiseleff si a fost inaugurat in 2007.

  • alex spune:

   Una este sa ataci un oras inamic si alta este sa impusti in ceafa detinutii din lagar ce nu se pot apara.
   Stilul Rusiei este las + se vede in atacarea Japoniei dupa ce era ingenunchiata de SUA, in asasinarea detinutilor si a civililor, in tratamentul inuman aplicat celor din lagare.
   Vom vedea in curand si Rusia pusa in fata unui adversar puternic + isi va pirde trufia si imperiul raului va fi distrus. Sper sa am ani sa vad si caderea DIAVOLULUI ROSU.

 7. Radu spune:

  “In anul 1944, la navala hoardelor rusesti care au ocupat Basarabia, Armata Rosie a facut prizonieri zeci de mii de militari. In orasul Balti, au fost concentrati circa 50000 de militari ai Armatei Romane, care tinusera piept hoardelor dezlantuite. Dintre acestia, 80% erau romani, iar ceilalti erau peste 5000 de germani, 2000 de unguri, iar restul cehi si polonezi. In nord-estul orasului, unde curge raul Raut si se formeaza mlastini, KGB-ul a gasit locul cel mai nimerit sa amplaseze lagarul, inconjurat de garduri inalte cu sarma ghimpata. Chinurile acestor prizonieri erau de neanchipuit: foamea era flagelul numarul unu, insotita de lipsa de igiena; bolile, frigul si umezeala produceau decese fara numar. Din acest lagar, unii mai curajosi au incercat sa evadeze, dar au fost mitraliati. Totusi, au mai fost si fugari scapati, pe care nu i-a gasit nimeni, decat atunci cand s-au facut singuri cunoscuti, dupa destramarea Uniunii Sovietice. Din declaratiile celor evadati, s-au stabilit crimele KGB-ului savarsite la Balti: toti cei 50000 de prizonieri au fost impuscati in ceafa de militarii KGB-ului si aruncati in santuri mocirloase, pe care tot ei le-au sapat. Indata ce au fost date in vileag cele petrecute, s-au facut cercetari in mlastini, in anii 1991-1992. Rezultatele au fost cutremuratoare…”

 8. alex spune:

  Offf,ce foame mare e in trolli antiRusia.Nici acum de sarbatori nu se opresc in a injura Rusia.E mare foamea asa ca bozgorul evreu miliardar Soros le da cate 5 centi pentru fiecare injuratura la adresa Rusiei.Asa si trolii antiRusia isi pot cumpara de Craciun niste bomboane de kkt ambalat frumos pe care sa le puna in crengutele de brad de la usa.

  • Gonzo spune:

   Nu mi-e deloc clar de unde fixatia asta a voastra fata de Soros… Pe de o parte, nu poti spune ca Soros este vreun prieten al Romaniei, din contra. Pe de alta parte, daca voi vreti sa va ridicati evreimea in cap… mult succes! Cat priveste adresarea de injurii la adresa Rusiei, vasta majoritate a romanilor o fac gratis, ori de cate ori vor sa se racoreasca. In curand nu o sa mai injuram de satana, o sa injuram de rusia…

   • Clau spune:

    ce vorbesti Gonzo, cum gratis? eu as si plati sa am 5 minute sa pot injura rusnacia in direct pe rossia today… chiar, cat costa minutul acolo? e proportionala cu valoparea salarului minim pe economia rusnaka kare e codasa Europei cu sub 80euro/luna???

    • Catun spune:

     Timpul meu liber l-as fi putut folosi mai profitabil, insa am si eu o datorie fata de Rusia, iar noi romanii avem o traditie de platit datoriile, mai ales catre Rusia. Si am facut-o cu atata zel ca acum Rusia ne e datoare noua.

 9. Radu spune:

  Pai ce tocmai spuneam despre cretini? :))))))))))))))))))))))))))))))))) Uite cum un nick al unui persoane, sare in apararea altui nick al aceleasi persoane. Iar ca sa urezi la multi ani KGB-ului, trebuie sa fii un retardat!

 10. Catun spune:

  Acest clip arata ca Putin stinge orice fitil de opozitie. Rapiditatea cu care lingaii de militieni actioneaza cu un autobuz gata pregatit, denota ca Putin se teme de monstrul din interior, care daca se va trezi…

 11. Radu spune:

  Dupa cum se poate vedea, avem si noi cretinii nostril! 🙂

 12. Razvan spune:

  La multi ani KGB ! Va rog sa aveti grija si de Romania.

  • Razvan spune:

   Acum de Craciun cred ca e momentul ,pentru ca toti golanii din conducere sunt plecati din tara.

  • yehudy spune:

   draga ivan, in decembrie 1989 kgb-ul l-a pus pe iliescu ion sa distrga Romania. draga ivan, asa ceva nu se va mai intampla in istorie 🙂
   rusia se va dezintegra dua modelul urss inainte sa mai faca un pas kgb-ul in Romania 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top