Vladimir BekishNoi vedem lumea în felul nostru Și acum înțelegem că noi rușii – suntem mai inteligenti, mai capabili și mai buni. Avem un pic de ghinion, iar dușmanii musca din noi în mod constant. Dar a venit timpul ca întreaga lume sa înceapă să respecte interesele noastre naționale! Și chiar să le fie frică de noi !!! Pentru ca noi renaștem şi am început să realizăm măsura propriei măreții și a superioritatii față de alte țări și popoare.

Aceasta este convingerea fermă a unei mari părți a societății ruse, spune Vladimir Bekish, expert în domeniul securității strategice, potrivit ru.krym.com.

Societatea rusa este convinsa de prostia, lipsa de orizont și de autorespect a europenilor, americanilor, precum și altor reprezentanți ai decadentului Occident.

Poroșenko alearga toata ziua la ambasada SUA de la Kiev pentru instrucțiuni„, se spune in popor. Într-un cadru mai elevat se zice ca: Americanii dicteaza Ucrainei ce să facă. Ucraina se supune lingușitor„.

Sau: „Statele Unite și Occidentul au realizat scenariul conflictului dintre Ucraina și Rusia„, citat din Serghei Lavrov, ministrul de externe rus.

Rusii sunt convinsi că ucrainenii, inclusiv presedintele lor, sunt lipsiti de vointa, slabi şi slugarnici, gata oricand sa asculte ordine de la altii. Dupa toate probabilitatile, ucrainenii nici măcar nu sunt conștienti că sunt folositi ca niste pioni, executanti ai unor planuri diabolice realizate de altii!! Dar noi, rusii, intelegem asta!! Și noi nu vom fi niciodata jucării în mâinile altora!!

Cum un popor frățesc (până de curând) a devenit brusc o mulțime de stupizi este un mister Există, totuși, o altă varianta. „Ucrainenii înțeleg totul, dar se prosterneaza in fata americanilor ca sa faca potlogarii Rusiei. Este rau si josnic, in contrast cu noi, care suntem buni„.

Sau un alt exemplu – Europa. „Poporul nostru, jurnaliștii  și deputați nostri sunt convinsi Europa a introdus sancțiuni împotriva Rusiei doar sub presiunea SUA. Prin ordin de la Obama. Scrâșnind din dinți, injurandu-i pe americani, europenii le-au adoptat pentru ca nu pot face nimic …”

Ce este interesant in gandirea unui patriot rus este altceva toti rușii știu ca președintele Obama este un prost al carui mandat este caracterizat de eșecuri pe linie, iar economia Americii este pe cale să se prăbușeascăSUA este în stare de faliment, cu o datorie externă care va sufoca economia în curând, de aceea țara are nevoie de un război mare si ca pe contul europenilor fraieri și a comenzilor militare isi vor rezolva problemele economice. Asta se înțelege chiar si in cel mai indepartat catun din Rusia, fara sa mai vorbim despre politicienii ruși, doar președinții și prim-miniștrii din țările europene nu înțeleg ne e milă de ei şi numai cum reusesc sa administreze tarile …?”

Cum se impaca in capul „patriotului rus” gândul despre slabiciunea lui Obama si faptul ca el totusi dicteaza lumii  este un mister pentru mine.

Agenția Spațială Europeană a implementat cu succes misiunea Rosetta”. Proiectul spațial este cu totul unic, zborul a durat 10 ani dupa care naveta a  aterizat pe o cometă. Ce am auzit de la „patriotii rusi”? „Sa nu exagereze acesti europeni pentru că cometa este a  noastră, noi am descoperit-o”.

Altfel spus, daca Churimov şi Gerasimenko nu ar fi descoperit cometa pe vremea URSS, Rosetta” nu ar mai fi zburat Mulțumim rusilor pentru ca exista!!!

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 1,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

One Response to Vladimir Bekish: „Mulţumim ruşilor pentru că există”

  1. Elaela spune:

    Pentru rusii cei inteligenti si descoperitori de posesori de mari calitati, vorba aceea: „Prostu’ nu e prost destul daca nu e si fudul!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top