Autoritățile americane au interzis cetățenilor și companiilor din SUA să coopereze cu Rusia în proiecte de explorare și exploatare a petrolului de mare adâncime, pe platourile continentale ale marilor și în Arctica. După cum se arata pe site-ul Departamentului de Justiție al SUA, modificările au fost incluse în Rezoluția N13662 din 20 martie 2014.

„Cetatenilor americani le este interzis sa ofere, exporte, în mod direct sau indirect, produse, servicii (cu excepția serviciilor financiare) sau tehnologie care sa ajute la cercetarea și producția de petrol în ape adânci si pe platoul arctic ar Federației Ruse“, – se spune în textul documentului.

Ministerul Finanțelor din SUA a explicat că noile restricții privind „sectorul energetic al Rusiei“, care vor intra în vigoare la data de 29 ianuarie 2018, sunt direct legate de conflictul armat din sud-estul Ucrainei.

Tot recent, Departamentul de Stat al SUA a publicat o listă cu 39 de organizații, companii și agenții guvernamentale din Rusia, cu care este interzisa cooperarea. Într-o secțiune separată a listei au fost incluse si structurile de informatii sau organizatiile asociate: „Asociația profesională a proiectantilor de sisteme informatice“, Serviciul Federal de Securitate (FSB), Serviciul de Informații Externe (SVR), Direcția Generală a Statului Major General (GRU), precum și „Centrul de tehnologie specială“ și compania „Arme digitale și protecție”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

4 Responses to Washingtonul a extins sancținile împotriva proiectelor energetice ale Rusiei

 1. yehudy spune:

  trump lupta sa isi scape pielea 🙂
  trump, sclavul lui putin, va fi demis in maxim 6 luni 🙂
  apoi, in maxim un an, putin va impartasi soarta lui ceausescu deoarece serviciile secrete ruse nu vor accepta stilul aventuros al lui putin 🙂
  daca putn nu va fi „demis”, federatia rusa se va dezintegra 🙂
  si china si sua lucreaza la dezintegrarea federatiei ruse 🙂

  • yehudy spune:

   serviciile secrete ruse vor pune mana pe conturile lui putin din panama dupa modelul ceausescu 🙂
   acest mesaj va fi moderat deoarece mentionez conturile putin din anama 🙂

   • yehudy spune:

    mare surpriza: nu a fost moderat un mesaj in care mentionez conturile lui putin din panama 🙂
    este prima oara dupa 3 luni 🙂

 2. bogdan spune:

  Oooops ! Paria tata Paria ! Cuba si Nkorea scrie pe godaci ! O tin pe a lor cu furtul prin Ucraina(Crimea si Donbas)
  pana vor muri de foame ! La mai mare tavarashi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top